Vesti dana

Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta

Browsing Posts in Svet

Novak Đoković još nije rekao sve što ima kad je reč o teniskoj igri i nećemo  dugo čekati da ponovo zasedne na mesto broj jedan.

Dok Crvena zvezda prvi ovosezonski derbi dočekuje posle samo dva dana odmora, košarkaši Partizana imali su dovoljno vremena da se opuste pred sutrašnji duel, i to tako što su se spuštali u komoru u kojoj je bilo čak minus 190 stepeni Celzijusa.

Britanska pevačica Suzan Bojl godinama je bol skrivala u sebi, a tek je u poslednjih nekoliko meseci odlučila je da se suoči sa problemom.

VRANJE – Osnovni sud u Vranju je doneo presudu po kojoj su okrivljeni otorinolaringolog Darko Civkaroski (42) i okrivljeni anesteziolog Slaviša Kanački (55), lekari Zdravstvenog centra u Vranju zbog propusta u lečenju Dijane Marinković, petogodišnje devojčice iz sela Ćukovac nadomak Vranja koja je preminula 2011. godine u Zdravstvenom centru u Vranju proglašeni krivim.

Investitori na finansijskim tržištima su postali neuobičajeno aktivni uoči predsedničkih izbora u SAD, a u izbornoj noći bi moglo da dodje do značajnih pomaka kursa valuta i vrednosti akcija, prema analizi brokerske kuće Admiral Markets.

Upravni odbor FK Vojvodina doneo je odluku o suspenziji sekretara kluba Aleksandra Vlaškalića!

Vukovarski opštinski sud doneo je danas prvostepenu oslobađajuću presudu u postupku protiv Marijana Živkovića zbog razbijanja dvojezične table na zgradi policijske stanice u Vukovaru, javili su hrvatski mediji.

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker izjavio je danas da izbeglice ne mogu da biraju gde će biti raspoređene u Evropi, kao i da imaju odgovornost da idu tamo gde ima mesta, prenosi AP.

U samom finišu kampanje, demokrate i republikanci i dalje se takmiče ko će koga više da uvredi, a poslednju otrovnu stralicu uputio je aktuelni predsednik Obama. Za svog potencijalnog naslednika Trampa rekao je da nema kontrolu.

Do izbora u SAD ostao je samo jedan dan na kojima će snage odmeriti Donald Tramp i Hilari Klinton, a Amerikanci poslednje sate koriste da "pitaju" Gugl kako da glasaju.