Vesti dana

Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta

Browsing Posts in Zabava

Zbog problema u prve dve trudnoće, Kim Kardašijan rekla je da ne planira još jednom da postane majka, ali izgleda da je sada promenila mišljenje.

Milan Mitrović, mladi pevač "Grand produkcije", nedavno se oženio i pred bogom, a to je bila jasna poruka da ga u životu zanima samo jedna žena, a to je njegova supruga Bojana.

- Nastupila je estradizacija, pa preko dana vidimo žene obučene delom kao poslovna pratnja, delom za posao, delom za scenu, kaže vlasnik modne agencije "Select" pred početak "Fashion Selectiona".

Godine 1993. dečak Džordan Čendler dobio je 20 miliona dolara naknade od Majkla Džeksona, nakon što ga je optužio da ga je seksualno zlostavljao. Džordan danas ima 36 godina, i niko ne zna gde se nalazi.


Kao deo disciplinskog postupka, neke škole organizuju kaznenu nastavu kako bi nemirnu i neposlušnu decu “doveli u red”.

Ljiljana Perović je sa šesnaest godina iz Sarajeva došla u Beograd. Tada je i počela njena manekenska karijera.


Džek Ma je kroz život pratilo mnogo neuspeha. Danas je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu.


Dva najsmrtonosnija pauka na svetu sadrže dovoljno otrova da ubiju čoveka za samo 15 minuta.


Verovatno svi koji imaju kucnog ljubimca tretiraju istog kao punopravnog člana porodice, bilo da je pas ili mačka. Za njih se čini sve, oni su deo svakog društva. Pogledajte kako su mačke u Sibiru tretirane!


Velike ledene kugle pojavile su se u Obskom zalivu u Sibiru, a najveće među njima u prečniku imaju više od 90 cm.
Ova neobična ledena pojava povezana je sa vremenskim prilikama koje bi mogle da izazovu jače snežne padavine u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi ove zime.